Beoordelingen van Mr. Sushi Wolvega

Recente recensies

5.0
Kim
gisteren

Op tijd bezorgt. En oh oh oh wat was het heerlijk!!!

Kim
26 januari 2023

Nou zoals altijd erg lekker

Ingrid
23 januari 2023
Kobus
22 januari 2023

Bezorging niks mis mee. Het eten viel wat tegen de suchi rol was niet helemaal zoals we em voorheen eerder hebben gehad. De edame zag eruit of het al enoge tijd oud was, verdroogd en wittig waren ook niet lekker meer. Pokebowl was lekker zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mr. Sushi

Goedemiddag, Onze excusses blijkbaar is er iets misgegaan. Ik neem spoedig contact met u op.

Erwin
22 januari 2023

De maki mix was een beetje anders dan andere keren. De rijst was harder dan normaal.

M.van der Walle
22 januari 2023

Elke keer weer heerlijke sushi en op tijd bezorgt, zeer tevreden.

Martijn
21 januari 2023

Prima sushi!

Arrianne Aukes
19 januari 2023

Sushi was erg lekker! Grote minpunt vond ik het bizar kleine bakje Wakame voor 4,00 euro

Marjan
19 januari 2023

Altijd superlekker. 1 sterretje minder voor bezorging omdat ruim voor de aangegeven tijd door MrSushi de bezorger voor de deur stond en ik gelukkig net op tijd terug was van een kort boodschapje om de bezorger te treffen, die overigens goedlachs was, fijne energie. Ik was gewend dat bezorgers precies op aangegeven tijd komen, vandaar. Verder: tevreden klant.

-
16 januari 2023
Anika
15 januari 2023

Lekkere sushi. Luisteren naar de wensen van de klant. Top.

Nienke
13 januari 2023

Het was heerlijk!

Betteke Boer
13 januari 2023

Echt heerlijke sushi , en de service en bezorging is top.

Anne
12 januari 2023

Wat was het weer mooi opgemaakt en het was dan ook weer heerlijk.

Joyce
12 januari 2023

De sushi was erg lekker, en de Dim Sum Box was warm aangekomen, wat een plus punt was. Helaas kwamen we wel een klein stuk blauw plastic tegen bij de sushi en miste ik de mayonaise wat wel aangegeven was dat het erbij zou zitten. Verder zat er bij één van de drie Ebi Tempura nog de poepzak in. Wij gaan ervan uit dat die over het hoofd gezien waren, maar misschien voor de volgende keer er extra goed op letten. Maar het was voor de rest wel top kwaliteit!

Reactie van Mr. Sushi

Goedemiddag, bedankt voor uw bericht. Ik neem persoonlijk contact met u op.

Piet Welleweerd
11 januari 2023

Heerlijke sushi verser kan niet En bezorging syper Op tijd en netjes

Manon
8 januari 2023

Heerlijk en netjes verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moon Mens
8 januari 2023

Voor het eerst in Wolvega sushi gehaald. Maar zeker niet voor het laatst. Superrrrrr lekkerrrrrrr. Tot gauw👍🏾

Van der Tol
8 januari 2023

Eten was zoals gewoonlijk uitstekend! Echter dit keer ruim 1,5 uur! moeten wachten op het eten. Tijdens het bestellen kreeg ik door dat het een uur zou duren, maar na ruim een uur wachten, maar eens gebeld. Zou het nog wel een kwartier duren. Dit vindt ik geen acceptabele wachttijd.

Ronald
7 januari 2023
Erwin
7 januari 2023

Top 👍

Petra
7 januari 2023

Was erg lekker en zeer op tijd bezorgd.

Pasman
7 januari 2023

Echt een aanrader!!

KK
6 januari 2023
He
5 januari 2023
M
4 januari 2023
Esther de Vries
4 januari 2023

Heerlijk sushi gegeten

Martijn
31 december 2022
Ilse
27 december 2022

Heerlijk gegeten!

Gekevanderstroom
27 december 2022

Was heerlijk en goed verzorgd

M. Goed
27 december 2022

Heerlijk gegeten!

Veenstra
26 december 2022
Erwin
26 december 2022
Sjaak
25 december 2022

Hier hoeft eigenlijk niets verbeterd te worden. Heerlijk gewoon

Anneke Zuil
25 december 2022

Heerlijke sushi netjes en correct verpakt

Cinda
25 december 2022
Fam Nijholt
24 december 2022

Wij hebben heerlijk gegeten!

Janneke
23 december 2022

Goed verzorgd en heerlijk😋

Desire
22 december 2022

Weer netjes en op tijd! Goede smaak en kwaliteit vis dik in orde.

Matser
18 december 2022

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meijer
17 december 2022
Betteke
15 december 2022

Heerlijke Sushi

Marjan
15 december 2022

Gewoon lekker. Op aangegeven tijd bezorgd. En leuk de actie met gratis rol erbij.

JK
11 december 2022

Goed snel en gigantisch lekker! De inktvis was ook top nog goed warm en mals!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
11 december 2022

Gemakkelijk bestellen, stond mooi op tijd gereed. Heerlijk gegeten!! Klein minpuntje, te weinig eetstokjes.

Erica Benders-Leerling
11 december 2022

Heerlijk

Steven
11 december 2022
Sabina, jullie hebben heerlijk eten om het weekend in te gaan
9 december 2022

Mmmmmm❤️❤️

Janneke
9 december 2022

Vooral de gefrituurde waren heerlijk.

M
7 december 2022
Marjan
5 december 2022
Anna
1 december 2022
Laura
30 november 2022

Wat lief, bedankt voor de extra sushi 🍣 Heerlijk gegeten

Erwin
27 november 2022

Was weer top

Louisa
27 november 2022

Mijn complimenten!!! Het enige dat ik zelf doe met de rijst is er een marinade over schenken. Dan is het nog lekkerder!

Kischan Van Der Klijn
26 november 2022

Eten was erg laat bezorgd maar goedgemaakt met gratis loempia’s ! Ga zo door ! :)

Alexsmit
26 november 2022
Veensma
26 november 2022

Prima

KK
25 november 2022
Regina
20 november 2022
Sabina
19 november 2022

Zo blij met mr. Sushi in Wolvega!!! Heerlijk eten dicht bij huis.

Joyce
19 november 2022

De bezorging was sneller dan de voorspelde tijd. Top! Zelfs de spring rolls waren nog goed krokant. Alleen de onderkant was iets zacht geworden, maar voor de bezorgtijd boven verwachting goed!

Elles
18 november 2022
Marjan
13 november 2022

Verbeterpunt: mogelijk maken om contant te betalen. Dan zou ik vaker bestellen. Leg altijd wat geld apart en spaar op die manier voor dit soort traktaties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
13 november 2022

Vlotte bezorging en een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fokje
13 november 2022

Netjes op tijd super lekker en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Postma
13 november 2022
Ilse
8 november 2022

Heerlijk gegeten!!

De jong
7 november 2022

Heerlijk

Andela
7 november 2022
Ger Ossentjuk
6 november 2022
Erna van Tol
6 november 2022

Sneller dan verwachte tijdstip, en smaakte heerlijk

Jeanette
4 november 2022

Wederom een heerlijke Poke Bowl en wat warme snacks besteld. Je kunt zelfs extra ingrediënten aan de Poke Bowl toevoegen. Was weer genieten, je merkt dat het met liefde klaargemaakt wordt. Onze complimenten. Ga zo door👌🏼

Nienke
31 oktober 2022

Heerlijke pokebowl, goed opgelost nadat het de vorige keer mis ging.

Geke
31 oktober 2022

Sushi heel vers, lekker en mooi verpakt. Bezorging precies op aangegeven tijdstip. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J de vries
30 oktober 2022

Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
30 oktober 2022

Bezorging super snel! En heel fijn dat jullie ook nog extra waakzaam waren op mijn gluten allergie. Nergens last van gehad, ik bestel vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
30 oktober 2022

Bestelling bezorgd binnen 15 minuten! En het was heerlijk!

J Arentsen
30 oktober 2022

Helaas zaten er minder Sushis in de box dan aangeven. Op mijn mail daarover is niet gereageerd. Laatste keer dus dat ik daar bestel.

Reactie van Mr. Sushi

Goedemorgen, Wat miste u dan in de Soft Shell Box ? Ik heb net de maakster gesproken en we hebben samen de foto bekeken toen het gemaakt werd. Ik heb nog geen email ontvangen maar benader u via de email en stuur u de foto Deze staat ook op http://livecq.eu/softcell291022.jpg

Aaron
30 oktober 2022
v/d W
29 oktober 2022

Wederom heerlijk

Erwin Jongedijk
29 oktober 2022

De California roll was erg lekker. De rest was ook top.

JanWillem en Sabina
29 oktober 2022

Graag namen op de bestellingen. Zodat we kunnen beoordelen per bestelling.

Henk
27 oktober 2022

Fantastische Sushi! Erg vriendelijk personeel!

Jeroen
25 oktober 2022

Heerlijke sushi, en na 1 telefoontje wisten we ook waarom ze iets later waren. Top Service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geke
24 oktober 2022

De kwaliteit is uitstekend, hele verse en smakelijke sushi. Alleen de bezorgtijd is dramatisch lang. Om 19.15 besteld en volgens de bevestiging pas om 20.20 te bezorgen....in werkelijkheid kwam de bezorger pas om 21.15 uur, dat is echt veel te laat. Ik hoop dat dit probleem snel opgelost wordt want zo verlies je klanten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
24 oktober 2022

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
23 oktober 2022

Wat later bezorgt dan afgesproken maar keurig gebeld en de sushi en pocke bowl waren heerlijk, daar hoeven wij niet meer voor naar Heerenveen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
23 oktober 2022

Om 18.05 besteld, zou om 19.05 bezorgd worden, kwam 19.45. Helaas 3 dingen niet aanwezig op de pokebowl, en ook nog de blikjes drinken vergeten. Deze keer was echt teleurstellend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mr. Sushi

Goedenavond, goed dat u belde over de vergeten drankjes. De bezorger was nog niet terug en heeft gelijk rechtomkeerd gemaakt. Wat betreft de pokebowl, ik neem persoonlijk contact met u op.

De vries
23 oktober 2022

Heerlijk en mooi op tijd :)

Carola
22 oktober 2022

De fall flavours box gehaald, was heerlijk!!

Nienke
20 oktober 2022

Heerlijke pokebowl gehad

Kalistah
20 oktober 2022

Het werd snel geleverd en het smaakte prima. Hier bestellen we vaker iets. Aanrader.

A
20 oktober 2022

Meerdere malen besteld maar dit keer was de poke bowl met kip totaal niet lekker. Ik ben na 3 happen ook gestopt met verder eten. De sushi was wel goed

GJ
19 oktober 2022

Niet luxe maar erg lekker en daar gaat het om !

Deborah
18 oktober 2022

We hebben al een paar keer besteld. Het is tot nu toe altijd goed en erg lekker!

Nynke
18 oktober 2022

Erg lekkere box

Regina
15 oktober 2022

Sushi besteld voor mijn zusje ....super snelle levering en naar wat ik hoorde was het heerlijk !! Dus zal het zeker nog eens doen .....

Colin
13 oktober 2022
Frits Schnoor
12 oktober 2022
Marjan de Boer
12 oktober 2022

Fantastisch lekker en snelle bezorging!

JK
12 oktober 2022

Wat warm moest zijn was nog warm! En de sushi zoals altijd top!

........
9 oktober 2022
Nienke
9 oktober 2022

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
9 oktober 2022

Lekker en goed op tijd bezorgd

johan
7 oktober 2022
Ingrid
5 oktober 2022
JB
5 oktober 2022
Miranda winter
2 oktober 2022

Er werd netjes gebeld dat het eten wat later kwam .b

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KC
2 oktober 2022
Wilma
2 oktober 2022
Marcel
25 september 2022

Veel sneller geleverd dan verwacht en super lekkere Sushi. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

n. Tjeerdsma
25 september 2022

Ik had van de beef gyoza en de shrimp gyoza maar 3 stuks ipv de 4 stuks die in het menu staan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mr. Sushi

Mijn excuses ik heb het menu erbij gepakt en de nieuwe Gyoza varianten de we sinds vandaag op de kaart hebben staan gaan inderdaad per 4 stuks terwijl de bestaande varianten per 3 gaan. Uit gewoonte heb ik gewoon 3 stuks in een portie gemaakt. We gaan de werkinstructies aanpassen en neem contact met u op om dit goed te maken.

Mulder
24 september 2022

We hebben circa kwart over zes besteld. Om kwart over zeven gebeld waar de bestelling blijft want we waren ook niet gebeld. Bestelling was 8 uur pas binnen. Kwaliteit was daarintegen zeer goed, het warme eten was goed warm en krokant. De sushi was heerlijk. Een toevoeging op de bestellijst kan een Japans biertje of iets dergelijke zijn.

Reactie van Mr. Sushi

Goedemorgen, allereerst excusses dat u niet gebeld bent. Naast een zieke bezorger ondervonden we problemen met bezorging vanwege het Lindefestival en de diverse gesloten wegen rondom het restaurant. We hebben een gedeelte per voet moeten afleggen. Fijn te lezen dat de te late bezorging uw beoordeling van het eten niet heeft beinvloed.

Anne
23 september 2022

Het zag er weer prachtig en het smaakte heerlijk!

Geke
23 september 2022
M. Hoekstra-Uilenberg
21 september 2022

Super lekker is de sushi deze keer weer, wel het idee dat de sushi iets minder groot is dan de vorige keer, maar de smaak is echt heel goed en de bezorging was ruim optijd

Miranda
21 september 2022
Desiré
17 september 2022

Heerlijk! Netjes verpakt, vers en voldoet aan de omschrijving.

Joan Horbeek
17 september 2022

Prima kwaliteit en snel bezorgd in De Hoeve! Voor herhaling vatbaar!

Margje Hoekstra
17 september 2022

Het eten was fantastisch!Niks op om te merken!

MD
16 september 2022

Top

K.
14 september 2022

De beoordelingen worden een beetje saai want het blijft steeds weer heerlijk vers eten, nu Poké bowl met tonijn en de andere met kip, bezorging mooi op tijd.

J.
11 september 2022
Linda
11 september 2022

Geen wasabi ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
11 september 2022

Geen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rieneke
8 september 2022
Manon
7 september 2022

Super vers!

Hessel
7 september 2022

Een goede eerste indruk is gemaakt! De sushi was boven verwachting snel bezorgd en de kwaliteit is top.

Thomas
7 september 2022
Bart
4 september 2022

Heerlijke sushi. Goed op smaak. Goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mell en Mayo
4 september 2022

Super lekker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
4 september 2022
K.K.
1 september 2022

Alles super lekker!

Coen
1 september 2022
Natascha
30 augustus 2022

Was super lekker Dankje wel

Van Leeuwen
30 augustus 2022

Complimenten voor de flexibiliteit toen we wat vroeger waren met ophalen. Top.

Baarte
29 augustus 2022

Heerlijk gegeten

wiebe kastelein
29 augustus 2022

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W. Rijneker
29 augustus 2022

Gewoon zo doorgaan. Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soorsma
28 augustus 2022
Aaron
28 augustus 2022
Fam. Kooistra
27 augustus 2022

Alles top!

Anoeska
23 augustus 2022
Tjeerd Delfsma
22 augustus 2022

Super.

Michel
21 augustus 2022

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
21 augustus 2022
Theo Koning
20 augustus 2022

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit en snelle levering.

Goed
20 augustus 2022

Sushi zag er verzorgd uit en smaakte heerlijk! Makkelijk te bestellen en af te halen.

Danielle
20 augustus 2022
Klazien
19 augustus 2022

Alles helemaal goed, lekker vers en smaakvol. Jammer dat de sojasaus er niet bij zat maar kan gebeuren..

Henk
19 augustus 2022
Bruinsma
16 augustus 2022

Waren op de afgesproken tijd. Eten was vers en goed van smaak.

A glas
15 augustus 2022

Gewéldig lekkere verse sushi. In over de top meeneembakjes. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader. Komen hier zeker weer terug...

Baukje Bakker
14 augustus 2022

Heerlijke sushi.

Willem Rijneker
14 augustus 2022

Gewoon goed

Marie Hoornstra
13 augustus 2022

Had voor 5 uur besteld en precies 5 uur werd de bestelling geleverd! Heerlijk gegeten!!!

Gekevanderstroom
12 augustus 2022

Was in een woord geweldig

Prive Villa Envie
11 augustus 2022

Echt verrukkelijk

Marjan Venema
10 augustus 2022

Het eten was prima lekker en vers maar er zat niet veel variatie in de poke bowl…

Sjaak
10 augustus 2022

Er is niets te verbeteren. Weer super lekker

Anoniem
10 augustus 2022

Ik vond het eten erg lekker ga zo door!!

Ellen Van Der Ploeg
9 augustus 2022
Mike sasse
8 augustus 2022
Harmien
8 augustus 2022

Ruime keuze! Heel vers, verhouding rijst en ingrediënten perfect. Vriendelijk personeel.

Sylvia
7 augustus 2022

Prima gegeten, heerlijke sushi, alles vers en prima!

Jeroen
7 augustus 2022

Prima box weer..alleen sashimi was niet super, tonijn miste stevigheid en smaak , zalm miste ook smaak, nadeel van iets goedkopere zalm/tonijn Voor de rest weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

roos
7 augustus 2022
Soezie
7 augustus 2022

Prijs kwaliteit aanpassen.... Geen echte Japanse sushi, kun je geen high end prijzen vragen. Of kwaliteit aanpassen, maar denk dat dat niet haalbaar is. Wij halen altijd bij Japanse restaurants, finesse en kwaliteit en versheid is echt superieur. Een mindere kwaliteit is acceptabel, mits prijzen passend zijn

Paula vd Toolen
7 augustus 2022

De kwaliteit ligt tussen de supermarkt en restaurant in. Wel erg veel rijst.

Ronald
6 augustus 2022

Eerste keer besteld, heerlijk gegeten! Bezorging precies volgens afspraak. Aanrader!

H.
5 augustus 2022

Super, bestelling op afgesproken tijd geleverd! Het was heeeeerlijk.

Jolanda hartkamp
4 augustus 2022

Lekkerrrr We hadden pokebowl

Liesbeth
1 augustus 2022

Lekkere sushi

T J koning
1 augustus 2022

Heerlijk gegeten. Uitstekende kwaliteit en zeer vriendelijke bezorger. Alles keurig verpakt.

Veensma
31 juli 2022
T kraak
31 juli 2022

Lekker eten. Vlugge bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
31 juli 2022

het eten was echt heel erg lekker, vooral de specials! wij zullen zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline Mulder
31 juli 2022

Vandaag besteld bij MrSushi te Wolvega. Op tijd besteld en op tijd bezorgd. Echt een verrijking voor Wolvega.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
30 juli 2022

Eten was prima. 1 onderdeel van de bestelling was helaas vergeten, na een telefoontje nabezorgd. Verbeterpunt; mogelijkheden om contant te betalen zou fijn zijn. Dit zijn net van die dingen die je van je wisselgeld en wat gespaard kleingeld leuk kan doen.

Janneke
30 juli 2022

De familiebox was erg lekker. Verschillende smaken en meer dan genoeg.

Anika
29 juli 2022
Alisha de Palm
29 juli 2022
Normein
29 juli 2022

De pokebowls was letterlijk alleen maar rijst en uitjes en drie kleine stukjes kip. Sushi viel allemaal uitelkaar. Voor 65€ hadden we er veel meer van verwacht. Heel erg jammer en teleurstellend, wij gaan niet weer bestellen

Monique
29 juli 2022

Voor ons was dit de 1e keer sushi. Maar wat was het heerlijk! En de bezorging was ook nog eens sneller dan verwacht. Top dus! Smaakt maar meer....!

J Greveling
26 juli 2022

Zag er prima uit smaak uitstekend

Karen
26 juli 2022
Hassan Tarshhane
25 juli 2022

Na 21:00 uur besteld en alsnog snelle bezorging

Sjoerd
25 juli 2022
i
25 juli 2022

Bezorger had moeite met de locatie vinden ongeacht duidelijke instrucites bij de bestelling. Eten was verder prima.

Lisette
24 juli 2022

1e keer sushi bij jullie gehaald; dit was heerlijk, zullen we vaker doen!

Haven
24 juli 2022

Super lekker gegeten. Niet goedkoop, wel de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
23 juli 2022

Een minpunt was dat ik wel een bestelling samen kon stellen maar uiteindelijk niet kon bestellen omdat alle bezorgtijden vol zaten. Later op de avond nog eens geprobeerd, toen kon het wel! Bestelling snel gekregen en nog een gratis roll gekregen (zonder kortingscode). Al om al snelle bezorging en goede kwaliteit eten. Heb veel slechter gehad bij mr. Suhsi's die al veel langer open zijn. Vooral voor het feit dat mr. Sushi Wolvega net open is super eten, ga zo door!

Anoniem
21 juli 2022

Heerlijke pokebowl, alleen mocht het rijkelijker belegd worden. Jammer dat het minimum bestelbedrag 15 euro is, zodat ik naast mijn pokebowl nog iets anders moest bestellen. Het is handiger om dit bedrag te verlagen of om extra ingrediënten te kunnen toevoegen. Verder was alles keurig verzorgd. Graag tot de volgende keer.

Sanne
21 juli 2022

Nadat er iets was mis gegaan bij de eerste bestelling, heeft mr sushi dit zeker weer goed gemaakt. Top!

Mulder
20 juli 2022

De sushi en de warme hapjes zijn heerlijk. Bij ons viel echter de Flamed Salmon Roll uit elkaar bij het optillen. Deze mag dus iets steviger.

Demi
20 juli 2022

Ik ben zelf geen groot sushi liefhebber, maar ik heb heerlijk gegeten.

Hana Ifzaren
20 juli 2022
****
19 juli 2022
Betteke
19 juli 2022

Wat langer moeten wachten , maar zeker de moeite waard. En voor het lange wachten hadden jullie er iets extra's bij gedaan , super service !

JK
18 juli 2022

Heerlijk eten! Wat warm moest zijn was goed warm en qua smaak was alles gewoon perfect!

Maartje
18 juli 2022
J te Nijenhuis
18 juli 2022

Prima sushi, smaak was top en super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Koning
17 juli 2022

Eerste bestelling, zeer snelle levering en heerlijk gegeten. Zal zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maroeska Fabriek
17 juli 2022
Janny
17 juli 2022

Keurig verzorgd en heeft heerlijk gesmaakt. Vriendelijke bezorging en precies op aangegeven tijd. Als ik al iets mag noemen zou ik zeggen iets meer groente in de tonijn pokebowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Roos
17 juli 2022

Halverwege de middag de bestelling geplaatst met het bezorgverzoek rond 18.30-18.40. Keurig werden we door een vriendelijke medewerker gebeld dat het 20 minuten later zou worden. Om 18.40 ging de deurbel al en daar was de bezorging. Een vriendelijke jongeman bracht het aan de deur en wenste ons nog een fijne dag toe. Bij het uitpakken van de sushi leek het alsof de verpakking wat te klein was maar dat mag de pret niet drukken. De sushi zag er verder goed uit en de smaak was over het algemeen ook goed, echter wel jammer dat in flamed sushirollen omelet hadden zitten waardoor de smaak niet spannend en heel afwisselend was. Volgens ons was de sushirijst ook onvoldoende afgekoeld waardoor de stukjes bij het oppakken aan elkaar vast plakte en als we het in de sojasaus wilde dippen het uit elkaar viel. Al met al was de ervaring oké. Voor de prijs hadden wij iets meer kwaliteit gehad, echter is het met de eerste week en valt overal van te leren. Voor ons is dit niet de laatste keer da

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
17 juli 2022

De nuri was wat vochtig en plakkerig. Keurig en netjes verpakt. Ziet er gelikt uit. Smaak ook prima. Mooie sortering in de doos.

Marjan
17 juli 2022

Prima sushi en gefrituurde garnalen gehad. Bezorging mooi vlot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
17 juli 2022

Zeer snelle bezorging, van hele goede Sushi. En ook nog een gratis rol. Grote aanwinst voor Wolvega.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa lefever
17 juli 2022
Dirk
17 juli 2022

Nadeel is dat je gelijk 8 stuks moet bestellen.. poke bowl bevatte te weinig groente

Anne
16 juli 2022
Natascha Van der Zee
16 juli 2022

Vond de sushi wel lekker maar te dik gesneden en de bezorger was een kwartier te laat Verder wel oké

Manon
16 juli 2022

Netjes verpakt , smaak was goed& de bezorging snel

M. van der Sluis
16 juli 2022

Heerlijk sushi, dit was de eerste keer bij Mr.Sushi. meatlovers box is Heerlijk, nu al een blijvertje voor ons. En de gratis roll veggie was zeker boven verwachting lekker.

Jwo
16 juli 2022

Heerlijke sushi, snel bezorgd.

De jong
16 juli 2022

Snelle bezorging en goed voor elkaar

Jeroen k
16 juli 2022

Fijne website, snel besteld en op tijd geleverd. Kwaliteit is goed voor elkaar, rijst is goed en de vis vers.. goed van de keuze om wel of geen wasabi en gember te bieden, is niet iedereens keuze. Ook leuk de spaarkaart en gratis roll actie! Aanwinst voor bezorgassortiment in wolvega!

Coen van der Stroom
16 juli 2022
Renate Bergman
16 juli 2022

Keurig gebeld dat de bezorger iets later kwam en dat ging precies zo als afgesproken

Argenis
16 juli 2022

Het is heerlijk

Rianne
15 juli 2022
R Krol
15 juli 2022

Heerlijke sushi. Bezorging werd iets later door de drukte maar hier werd ik keurig over gebeld. Blij dat jullie eindelijk in Wolvega gekomen zijn

Annette Bakker
15 juli 2022

1 product was vergeten, gebeld en werd na een,orgd met zelfs nog een extra portie en een kaartje met excuus, super

M
14 juli 2022

Maki's zaten niet goed 'vast' waardoor eten ook niet heel makkelijk ging. Verder wel hele goede smaak aan alles en een hele vriendelijke bezorger!

Nora
14 juli 2022
De Vries
14 juli 2022

Alleen de komkommer had smaak, de andere producten waren smaakloos.

Martha
14 juli 2022
Banaan
13 juli 2022

Bezorging duurde een uur, wel onwijs lekkere pokébowl! Zeker voor herhaling vatbaar alleen dan bestel ik iets eerder om met de bezorging rekening te houden.

Belinda
13 juli 2022

Was erg lekker, echter wel jammer dat het een kwartier te laat werd besteld en een kwartier na het bericht dat de bezorger onderweg was. Daarnaast te weinig stokjes. Ondanks dit een fijne aanvulling voor Wolvega!

Anoniem
13 juli 2022

Fijne mensen en de sushi was heerlijk!

Steven
12 juli 2022

Kwaliteit: 4, altijd ruimte laten voor verbeteringen toch? Bezorging: 3, eerste dag open bestelling ruim geplaatst voor 19.00 uur werd netjes gebeld dat het 15 min later werd ivm drukte, begrijpelijk op een eerste dag

Sjaak
12 juli 2022

Ik heb ongelooflijk lekker gegeten